teisipäev, 5. november 2019

2. nädal praktikat


Esmaspäeva hommik algas miinus kraadidega ning maas oli kerge lumekirme.
Õnneratas
Jätkasime oma tavapärast rutiini, hommikul 7.30 sööma ja siis edasi praktikale. Praktika kestist tavaliselt kella 2-3ni, olenes päevast. Tagasijõudes olime kõik omadega läbi ja ootasime õhtusööki ning pärast seda jõudsime ühika ja tegime hilise "lõunauinaku". Ärkasime ülesse, tegime blogi valmis ja vaatasime pärast seda üheskoos filme.
Teisipäeval läksime tööle teadmisega, et lõpetame pahteldustööd ja seda me ka tegime. pärast lõunat sai ka elutuba lihvitud. Pärast seda olime ühikas ja siis läksime õhtusöögile, kus Anti tutvus paari uue sõbraga.
Mängisid pinksi ja niisama lobisesid.
Karmen tegi kõigile poistele pika puuga pinksis ära.
Pahtlimeistrid
 Kolmapäeval objektil olles lihvisime kõik ülejäänud toad ära ja alustasime kruntvärvimisega. Elutoas sai tehtud väiksemad pahti parandused ja jäi ootama põhivärvi.
Neljapäeval tegime ülejäänud tubades pahtliparandused ja saime kõik kruntvärvi alla. Elutuba sai esimese kihi põhivärvi.
Pärast tööd käisime puhkeruumis kaaselanikega tutvumas ja suhtlemas, mängisime piljardit/pinksi  ja "nautisime elu".
Ajalugu kuulamas
Reedel algas päev sellega, et esitlesime esitluse, kus tutvustasime Tartu linna, meie enda kooli, rääkisime, miks peaksid nad tulema sinna, tutvustasime neile Erasmuse+ programmi ja miks me sellega ühinesime.
Pärast seda oli väike lõuna ja siis, meie Soome väliskordinaator Riikka viis meid Kaevandus muuseumi. Muusem oli väga lahe, käisime 100m sügavustel tunnelites/kaevandustes, kuulasime Lohja ja selle kaevanduse ajalugu.
Kui muuseumi tripp oli läbi, võtsime enda vajalikud asjad ja seiklesime Eesti poole, et oma perekonda üllatada. Keegi ei teadnud, et lähme Eesti. Olime terve nädalavahetuse Eestis ja siis pühapäeval tulime õhtul tagasi.
Kaevandusi kaugustusse vaatamas

Trip to Estonia




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar