kolmapäev, 13. november 2019

3. Nädalat Praktikat

Blogger
Kolmas nädalat praktikat algas nagu ikka hommikusöögiga ja edasi objektile minemisega, kuigi olime ränkväsinud, kuna jõudsime Eestist tagasi hilisöösel ja saime vähe magada.
Jõudsime selle nädalaga valmis teha elutoa, köögi ja ühe kontoritoa. Mis tähendab, et me tegime kõik seinad 2korda põhivärviga üle ja eemaldasime teibid.
Sebastian and Lauri
Köögis olid väiksed pahteldustööd(parandustööd), sai seinad krunditud ja 2korda põhivärviga üle värvitud. Enne meid, oli keegi köögis plaatimistöid teinud ja lõpetasime selle lõppviimistlusega pannes silikooni ja akrüüli, kuhu vaja oli.
Saime Luksia koolis proovida ka India pärast toitu, mis oli väga meeldiv(chicken curry). Siin koolis on mitmekesine ja väga erinevad toidud(erimaised).
Teipide eemaldamine
Selle nädalavältel saime tutavaks ka kahe Luksia kooli õpilastega; Lauri ja Sebastian. Ka nemad lähevad vahetusõpilasteks, nagu meie. Nemad, aga lähevad märtsis Hiina 1,5kuuks. Nende eriala on elektrik. Õppisime neid tundma ja käisime nendega koos bowlingut mängimas. Bowlingus jäime kahjuks Laurile alla.
Peale selle, näitasid nad meile veidi Lohja vabaaja tegevusi, käisime vaatamas jäähallis, millest Birke oli väga vaimustuses ja tahab sinna uisutama minna. Jäähalli kõrval oli kohe olemas ujula ja jõusaal, kus saaks käia, kui keegi tahaks.
 Reedel algas praktika sujuvalt nagu ikka ja poole päeva pealt lõigati meil elektrikaabel läbi, mis tõttu olime ilma valguseta ja tööd teha ei saanud. Selle tagajärjel "tiksusime tunde".
Nädalavahetus möödus nii, et Eleriin ja Karmen käisid Turkus ühe eestlasega, kes õpib Luksia koolis.(Annely)
Anti käis see nädalavahetus uuesti Eestis, külastas mitmeid minigolfi areenasid ja käis Skywheel of Tallinn.
Birke oli Helsingis oma isal külas ja nautis perekondlikut seltskonda ja tähistas seal isadepäeva.



Puhkepaus vol2

Puhkepaus
Bowlers

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar